Kookstudio de Kookpub

- Samen koken, samen eten, samen delen -

Koken met zijn allen

Perfect voor groepen

Ben je op zoek naar een kookstudio voor een groep vrienden of collega’s in Drenthe dan ben je bij ons aan goede adres. Wij organiseren diverse kookworkshops in onze sfeervolle, professionele keuken voor groepen vanaf acht personen.

Bij Kookstudio De Kookpub staat samen koken en gezelligheid centraal. Naar aanleiding van jullie wensen en eventuele diëten stellen wij een menu samen. Er wordt altijd met verse en veelal regionaal geproduceerde producten gekookt. Onze kookstudio is ideaal voor een korte cursus koken, bedrijfsuitjes, teambuildings, familiereünies, bijzondere verjaardag etc. Na het koken gaan jullie samen genieten van de eigen gemaakte gerechten onder het genot van een gevuld glas aan een mooi gedekte tafel.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje! Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Kookworkshop

Samen koken met familie, vrienden en/of collega’s? En daarna samen genieten van eigen gemaakte gerechten? Wat is er leuker?

Feesten en partijen

Wil je een feestje vieren ter gelegenheid van verjaardag, jubileum of zomaar gewoon omdat het kan dan is de kookstudio de Kookpub de perfecte plek voor een besloten, intiem ontspannen maar vooral gezellig feest.

Trouwlocatie

Elkaar het ja-woord geven in een door u eigen gewenste sfeervolle omgeving, daarna de taart aansijden en toasten op de toekomst met een glas “bubbels” samen met uw dierbaren.